Idén 10 éves a GT Solar KftA GT Solar Kft 2011-ben alakult kezdetben egy kis bolttal és egy webáruházzal. Később megnyílt egy másik webáruházunk is, mely az egyre nagyobb napelemes-rendszer igényt hivatott kiszolgálni. Minőségi termékeinknek és vevőink elégedettségének köszönhetően  hamar a piac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk a pálinkafőzők értékesítésében. A kezdetek óta több ezer online vásárlónk volt, és számuk évről-évre gyarapszik. De nem csak online áruházként értékesítünk, termékeinket szaküzletünkben is megtekintheti és megvásárolhatja. 2018-ban átköltöztünk egy nagyobb, tágasabb üzletbe a vevőink jobb kiszolgálása érdekében, valamint a megnövekedett raktárkészlet kapacitás érdekében. Nálunk megtalál mindent ami a napelemekkel kapcsolatos, vagy a pálinka és sörfőzéshez szükséges. 

Cégünk elkötelezett a megújuló energiaforrások használata iránt, így kínálatunkban megtalálja a napelemes - rendszerek kivitelezését is. A lakossági igényektől egészen az ipari méretekig is megtalál pv rendszereket. Büszkén hirdetjük, hogy a keleti régió egyik legdinamikusabban növekvő kivitelező cége vagyunk. Fronius és SolarEdge szakszervizként vállaljuk garanciális és garancia időn túli javításokat. 

Munkáinkat nagy szakértelemmel végezzük, külön odafigyelve minden apró részletre!    

Miért válassz minket?
  • Már 10 éve ezzel foglalkozunk, munkánkat lelkiismeretesen nagy szakértelemmel végezzük
  • Minőségi csak kipróbált terméket kínálunk.
  • Állandó szakértői segítséget nyújtunk.
  • Nem virtuális cég, vagyunk, hatalmas készlettel rendelkezünk

Ha pálinkafőzőt, sörfőzőt  szeretne akkor ITT, vagy a villanyszámlája megszüntetésén gondolkozik, akkor térjen be hozzánk!

Címünk: 4551 Nyíregyháza-Oros Vásárosnaményi út 35.2011 óta már több mint 450 napelemes rendszert készítettünk!

 

A felszerelt napelemek száma meghaladja a 8000db-ot !

 Referenciák

Tekintese meg néhány referencia munkánkat is!