+36 30 576-3669 / info@gtsolar.hu

Rólunk

Cégünkről


A GT Solar Kft 2011-ben alakult kezdetben egy kis bolttal és egy webáruházzal. Később megnyílt egy másik webáruházunk is, mely az egyre nagyobb napelemes-rendszer igényt hivatott kiszolgálni. Minőségi termékeinknek és vevőink elégedettségének köszönhetően  hamar a piac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk a pálinkafőzők értékesítésében. A kezdetek óta több ezer online vásárlónk volt, és számuk évről-évre gyarapszik. De nem csak online áruházként értékesítünk, termékeinket szaküzletünkben is megtekintheti és megvásárolhatja. 2018-ban átköltöztünk egy nagyobb, tágasabb üzletbe a vevőink jobb kiszolgálása érdekében, valamint a megnövekedett raktárkészlet kapacitás érdekében. Nálunk megtalál mindent ami a pálinka és sörfőzéshez szükséges. 
Cégünk elkötelezett a megújuló energiaforrások használata iránt, így kínálatunkban megtalálja a napelemes - rendszerek kivitelezését is. Kínálatunkban a lakossági igényektől egészen az ipari méretekig is megtalál pv rendszereket. Büszkén hirdetjük, hogy a keleti régió egyik legdinamikusabban növekvő kivitelező cége vagyunk. Fronius és SolarEdge szakszervizként vállaljuk garanciális és garancia időn túli javításokat. 
Munkáinkat nagy szakértelemmel végezzük, külön odafigyelve minden apró részletre!    

Miért érdemes nálunk vásárolni?
  • Minőségi csak kipróbált terméket kínálunk.
  • Állandó szakértői segítséget nyújtunk.
  • A termékeket készleten tartjuk.
  • A csomagot a lehető leghamarabb feladjuk.
  • A folyamatos akciókkal mindig a legjobb árat nyújtjuk.

Ha pálinkafőzőt szeretne, vagy a villanyszámlája megszüntetésén gondolkozik, akkor térjen be hozzánk!

Címünk: 4551 Nyíregyháza-Oros Vásárosnaményi út 35.

Bemutató legelső oldalunkat, melyek napelemekkel és napkollektorokkal, valamint energiamegtakarítással foglalkozik itt érhetik el.

2011 óta már több mint 350 napelemes rendszert készítettünk!

 

A felszerelt napelemek száma meghaladja a 8000db-ot !

 
 


Referenciák

Tekintese meg néhány referencia munkánkat is!