Fronius inverter

Csúcstechnológiát képviselő, magas minőségű Osztrák gyártású inverterek.

Miért éppen a Fronius invertert vásárolja?

Mert már több mint 100 éves tapasztalatuk van. Cégünk hivatalos szervize az invertereknek, így nem kell önnek a garanciával bajlódni. Javíthatóak és van is hozzá alkatrész. Ha letelt a garancia idő, akkor is töredék áron tudjuk javítani, nem kell újat venni .Vásárolható plusz garancia hozzá akár 20 évre. Wifi-monitoringra is  képesek. Egyszerű, jól bevált, már régóta működő konstrukciók, melyek bizonyították az évek során minőségüket.


A Wifi-menedzsment segítségével a napelemes rendszer termelése 10 évre visszamenőleg nyomon követhető. Bármilyen okos-telefon (Android, iOS, vagy MAC OSX ) rendszerekről saját applikációnk segítségével nyomon követhető az energia termelés. Grafikonos megjelenési formában napi termelési görbét kapunk, valamint látjuk a pillanatnyi energia termelést.


Fontos és hasznos funkciója a rendszernek, hogy bármilyen rendszerhiba, vagy működésképtelenség esetén azonnal értesíti a felhasználóit és minket is, mint szerelőket, így egyből értesülünk a hibákról, és gyorsan tudunk rá reagálni. Valamint érdemes észben tartani, hogy Ausztria közel van, így ha baj van, a segítség is hamar érkezik.

Kíváncsi, hogyan termel egy Fronius inverteres napelemes rendszer, a linken keresztül megnézheti.Megnézem

  

SolarEdge inverter

Miért a SolarEdge!?


A hagyományos napelemes rendszerekben található napelem táblák egymással sorba vannak kötve. Így a rendszer a legkisebb teljesítményű táblához igazodik, így jelentős a teljesítménycsökkenés, és ezáltal kisebb energiatermelés realizálható!
A SolarEdge rendszere teljesítmény optimalizálót tartalmaz, így az egyes napelemtáblák egymástól függetlenül termelnek, mindig a legnagyobb teljesítményre törekednek. Nem befolyásolja a rendszerbe csatolt táblák termelékenységét, hogyha egy, vagy több tábla árnyékba kerül (pl.: felhő, por, madárürülék), vagy ha meghibásodik, mert az optimalizáló révén mindig, minden körülmények között a maximumot hozza ki magából a rendszer!

Nagyon sok előnye van rendszernek, többek között: egyszerű a termelés nyomon követése, bármikor bármilyen napelemmel bővíthető a rendszer, az egyes panelek cserélhetőek, szabadon telepíthető bármilyen dőlésszögre és különböző tájolásokra.

Ezen felül számos biztonsági és felügyeleti rendszert nyújtanak a felhasználók számára!


Kíváncsi, hogyan termel egy SolarEdge napelemes rendszer, kattintson a gombra, és megnézheti. Megnézem
Képtalálat a következőre: „solaredge optimalizáló”