Kapcsolat

2021 sok számos lehetőség nyújt az Ön otthona korszerűsítésére.

Mint tapasztalható a már meglévő és kiírásra kerülő pályázatok mellett óriási a kereslet a napelemes rendszerekre. Ez érthető is mivel Ön sem szeretne az elhasznált energiáért fizetni, illetve ezt a kiadást inkább költené a saját kényelmére.Jelen állás szerint a közeljövőben a világpiaci árhoz viszonyodva a Napelemes rendszerek vásárlásában is érezhető lesz a 10 akár a 20%-os drágulás a következő időszakban.
Ezért ha Ön nem felel meg a pályázati követelményeknek, illetve úgy érzi hogy az Ön fogyasztásához mérten kevés a pályázatban foglalt kiépíthető rendszer mértéke  itt az idő dönteni.

Szeretne még a jelen árak szerint Napelemes rendszert? Szeretné hogy a jövőben beépítésre kerülendő fogyasztási eszközökhöz alakítsuk ki a rendszerét, ezzel is csökkentve a későbbi bővítési költségeket?
Amit kínálunk az egy ésszerű ajánlat, hogy ne kelljen jövőre ugyanazért többet fizetnie.
Önerős megvalósításnál nincs pályázat írási díj, nincs várakozás a pályázati döntésre, nem kell azért aggódnia hogy a pályázatban megítélt összeg kevés lesz a rendszer kivitelezéséhez.

Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért csak olyan eszközökkel dolgozunk mely eszközök kiemelkedő garanciális idővel rendelkeznek, illetve a világpiaci napelemes termékek vezető gyártói közé tartoznak. Tervező kollégáink az Ön igényeit figyelik illetve a szerelő csapatunk is maximálisan arra törekszik hogy Önnek ne kelljen a kivitelezés ideje alatt bármi miatt is aggódnia.
Rendezett, tiszta helyszínt hagyunk magunk után, hogy Ön már csak gyönyörködjön a napelem rendszerében illetve mosolyogva várhassa a 0 Ft -os villanyszámlát.

Éppen ezért ha úgy dönt hogy szeretne pénzt spórolni, keressen minket bizalommal!

Készséggel állunk a rendelkezésére, mind tanácsadásban mind egy egyedi ajánlattal amennyiben még ebben az évben szerződést köt cégünkkel, ezáltal elkerülve, egy akár rendszerenkénti 300-400 ezer forintos drágulást!


Az alábbi elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésére! Kérdésekre szívesen válaszolunk, melyet a lenti űrlap segítségével is könnyedén elküldhet nekünk.

GT Solar Kft.

Tel.: +36 20 3464858
E-mail: info"kukac"gtsolar.hu

Címünk:
4551 Nyíregyháza, Vásárosnaményi út 35.

Nyitva tartás:

H-P: 9-17h
Szombat: 8-12h
Vasárnap: Zárva

Üzenetküldés:

Az Ön neve: *
E-mail címe: *
Telefonszáma:
Üzenete:
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Üzemeltetői adatok

Üzemeltető:
GT Solar Kft.
Székhely:
4551 Nyíregyháza, Vásárosnaményi út 35.
Adószám:
23417919-2-15
E-mail cím:
info [kukac] gtsolar.hu
Telefonos elérhetőség:
+36 20 346-4858
Cégjegyzékszám:
15-09-077865
Cégbíróság:
SZ-SZ-B-Megyei Cégbíróság