+36 30 576-3669 / info@gtsolar.hu

Szállítás

Vásárlási feltételek, ÁSZF

A Vásárlási feltételek és az Általános Szerződési Feltételek.

Vásárlási tudnivalók:Garancia a web áruházunkban a szavatossági és jótállási felelősségre a Ptk-ban és a 49/2003 GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Minden termékre átlagosan 1 év garanciát vállalunk, kivéve ha nagyobb időtartamot tüntetünk fel.

Szállítási feltételek:
Termékeinket átveheti személyesen mintaboltunkban. Címünk: 4551 Nyíregyháza-Oros Vásárosnamányi út 35.A megrendelt termékeket kiszállítása többféle módon történhet, választhat utánvételes feladást és csomag feladást is. Házhoz szállítási díj kerti zuhanyzók esetén bruttó 3800 Ft.

 A megrendelt termék átlagos szállítási ideje: 1-3 munkanap

Reklamáció:Amennyiben a termék az átvétel előtt megsérül akkor 8 napos cseregaranciát biztosítunk, és 14 napos elállási jogot biztosítunk kedves vásárlóink részére.

Milyen költség terheli a fogyasztót az elállás kapcsán?

A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a vállalkozás vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi. A fogyasztó kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve, ha a vállalkozás vállalta e költség viselését.

Amennyiben a termékkel egyéb kifogás merül fel, akkor ezt 30 napon belül akkor tudjuk elfogadni ha visszajuttatja a terméket és benyújtja a kifogását.
Fizetési módok:

Készpénzes fizetés: Személyesen fizeti ki az áru ellenértékét boltunkban 4551 Nyíregyháza, Vásárosnaményi út 35. alatt.
Utánvételese fizetés: Az áru ellenértékét a csomag átvételekor a futárszolgálat alkalmazottjának fizeti ki személyesen készpénzben 
Banki átutalás (előreutalás): Az áru ellenértékét, és a szállítási költséget banki átutalással előre fizeti ki. Ha megérkezett a pénz a számlánkra, akkor feladjuk csomagját. 

Megrendelések lemondása:

A megrendelés lemondásának módja és feltételei, az elállási jogA 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján a webáruházunkban árusított termékekre vonatkozóan biztosítjuk az elállási jogot. Ennek értelmében a vásárlónak a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélküli elállás joga van. Elállási jog érvényesítése esetén az alábbiak lépnek érvénybe:- Haladéktalanul, de legkésőbb 10 napon belül visszafizetjük a vételárat a kifizetett szállítási díjjal együtt a vásárlónak a vásárlóval egyeztetett módon (banki átutalással, postai úton, stb.).- A visszaszállítással kapcsolatos közvetlen költségeket az eladó nem köteles állni, a vásárló nem kötelezheti az eladót a visszaküldés közvetlen költségeinek fedezésére.- Az elállási jog érvényesítése esetén a vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján kívül.- Az eladó követelheti a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítését;A megjelenített termékképek illusztrációk. Az E-mail-ben küldött kérdésre, reklamációra két munkanapon belül adunk választ.